Betingelser

 

Handelsbetingelser                                                                             Ver. dec 2022
Salgs- og leveringsbetingelser B2C

Priser:
Fakturering sker i forhold til den på leveringsdagen gældende prisliste på hjemmesiden.
Alle vore priser er vist med og uden 25% moms, priserne er dagspriser.
Deres ordre vil blive gennemført hurtigst muligt. Der tages forbehold for udsolgte vare, prisændringer og fejl. Ønsker De at modtage vores nyhedsbrev med info om trends, ideer, gode råd og tilbud kan dette gøres på vores hjemmeside.
De kan bestille Deres varer pr. telefon eller brev vedlagt prøver og evt. mønstre. Fakturering sker i forhold til den på leveringsdagen gældende prisliste i forretning. Du er også altid velkommen i vor spændende forretning.
Ejendomsforbehold:
I ethvert tilfælde, hvor der ydes nogen form for kredit, anses salg for sket med ejendomsforbehold således, at leverancen forbliver Skindhuset A/S´ ejendom indtil hele købesummen med tillæg af påløbne omkostninger er betalt.
Betaling:
De kan betale på flere måder:1) Med Dankort(0 DKK)/Visa/Dankort (0,00 DKK) VISA Electron (1,00%), VISA DK (1,50%), Mastercard DK (1,50%), Mastercard (2,90%), VISA (0,90%), JCB (2,90%), Maestro (2,90%). MobilePay, ViaBill, PayPal. Data De sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Skindhuset eller andre har mulighed for at læse disse data.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Skindhuset. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
2) Bank overførelse, Danske bank 4180 4110139683. Varen sendes når det fulde beløb er modtaget på vores konto. De kan også sende en check. (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor) Gebyr (5 DKK).
3) Konto & offentlige instutioner, ikke uden forudgående aftale op til 30 dage netto. Offentlige instutioner har som udgangspunkt 30 dage netto. Husk EAN nr og CVR.
Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.
Ved overskridelse af betalingsfristen beregnes 2% rente pr. 30 dage, dog min. kr. 25,00. Priserne er uden porto.
Du skal være fyldt 18 år for at handle. – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. 
Forsendelse:
Vi leverer overalt i verden. Du betaler de faktiske porto- eller fragtomkostninger. Bemærk at PostNord beregner volume af pakker, så vægten ikke kun er afgørende for pakkens pris. Se priser på www.postnord.dk . Varen bliver sendt 2-5 hverdage efter modtagelsen af ordren. Rettidig levering forudsætter dog, at PostNord overholder dag-til-dag levering.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNord målsætning om dag-til-dag levering, hvilket medfører, at forsendelser til disse områder kan vare 2 dage.
Normalt er fragtprisen mellem 35 og 70 kr i Danmark - Salg over 1499 kr er fragtfrit. Benyttes den fragtfrie mulighed, samt returretten trækkes portoen fra det beløb der bliver retuneret til dig.
I ferier og helligdage bør påregnes nogle dages ekstra leveringstid.
I visse tilfælde finder vi en billigere måde at sende varen på, der vil så blive trukket et mindre beløb end det godkendte, dog kun køb over kr. 200,00. VI leverer gerne til Færøerne, Grønland og udlandet, men der skal forventes en noget længere leveringstid, samt et tillægsbeløb til de øgede forsendelsesomkostninger. Uden for EU og Norge, sender vi uden MOMS, dog står der på ordre bekræftelsen at der er MOMS på. Portoen til udlandet er oftes dyrere end hjemmesiden oplyser, hvis dette er tilfælde kontakter vi kunden, eller bruger MOMSen som ikke betales af kunder uden for EU og Norge.
 
Ansvar for varer købt hos os overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Ansvaret overgår derfor fra os til kunden, så snart pakken er afleveret til forsendelse. Er varen indleveret til reparation eller er varen købt eller når varen er stillet til rådighed for kunden på vores forretningssted/lager.
I tilfælde af at vi ikke er i stand til at levere på grund af kundens forhold, overgår risikoen for varen tillige til kunden, når underretning om det nævnte forhold er tilgået os og varen er sat til kundens disposition.
Muligheder:
Volumentillæg Postpakker:
Hvis dimensionerne på en Postpakke overstiger ét eller flere af følgende mål, skal afsender betale et volumentillæg: Længde 100 cm, bredde 50 cm og højde 50 cm.
 
For postpakker i rulle- eller stangform betales volumentillæg, hvis diameter/højde overstiger 25 cm og længden 100 cm.
 
Find brev/pakke - TRACK & TRACE
Klik her..
Efterlysning / undersøgelse vedrørende brev eller pakke - ikke modtaget pakken?
Klik her..
Returservice:
Der ydes 14 dages fortrydelsesret ifl. Forbrugeraftaleloven på postordre til private. Dog ikke på tjenesteydelser, dagligvarer samt varer, der specielt skal tilpasses Dem fx. metervarer, læderremme eller afklippet snøre, gjord, kæder, snor. Der gælder andre regler for handelskøb, se købeloven.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som da kunden modtog den, delvis tilbagelevering er ikke omfattet af loven. Porto og evt gebyr godtgøres ikke. Evt rabatter for det samlede køb vil også blive trukket tilbage. Rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter.
Hvis De fortryder købet tilbagebetales købesummen til Dem via kreditkort, mobilepay, paypal eller bankoverførelse, vi har registreret i forbindelse med købet. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
 4. får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved udfylde returformularen her: https://www.skindhuset.dk/returformular/.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelseret, 
Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Venligst send en kopi af fakturaen. med når du benytter dig fortrydelsesretten.
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Bjerringbrovej 147
2610 Rødovre
Danmark
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, DAO eller afhentning. Bemærk vores åbningstider.
Annullering skal ske skriftligt, inden pakken er blivet sendt fra Skindhuset, vi tilbagesender en bekræftelse når vi har modtaget annulleringen. Kommer denne bekræftelse ikke, har vi ikke modtaget din anmodning om anullering - ring da til os.
Venligst send en kopi af fakturaen samt dit konto nr. med når du benytter dig fortrydelsesretten.
Kontakt venligst os for detaljer om betalings- og handelsbetingelser! Se mere på www.forbrug.dk .
 
Julegaver
Ved jul kan man få byttemærker på, som normalt kan byttes en uge inde i det nye år. Byttemærket bestilles ved udgangen af bestillingen.

Reklamationsret:
Når du handler på hjemmesiden har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. F
ejlen skal have været tilstede på købstidspunktet.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 • 0-6 måneder efter købstidspunkt:
 • Hvis en fejl viser sig i de første 6 måneder er det udgangspunktet, at fejlen var til stede på købstidspunktet. Det er altså forhandleren der skal bevise, at fejlen ikke var til stede på købstidspunktet i de første 6 måneder. I praksis skal forhandleren bevise, at forbrugeren har anvendt varen på en usædvanlig måde, som har resulteret i varen fik manglen/fejlen.
 • 6-24 måneder efter købstidspunkt:
 • I perioden efter de 6 måneder, og frem til 24 måneder efter købstidspunktet, er det derimod forbrugeren, der skal bevise fejlen var til stede på købstidspunktet. Det er altså forbrugeren, der skal bevise, at han/hun har anvendt produktet på almindelig vis, og det ikke er grundet dennes brug at fejlen/manglen er opstået.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger, hvis det ikke har været muligt at benytte vores returlabel. Er varen uden mangler pålægger vi fragt og et undersøgelsesgebyr.
Varen sendes til:
Bjerringbrovej 147
2610 Rødovre
Danmark

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, DAO, afhentning eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Der tages forbehold for fejl, priser og udsolgt vare. Priserne er kun gældende på hjemmeisiden.
Ved overskridelse af betalingsfristen beregnes 2% rente pr. 30 dage, dog min. kr. 25,00. Priserne er uden porto.
 
Skindhuset A/S er ikke ansvarlig for driftstab, tidstab, avancetab, tabt arbejdsfortjeneste, andet indirekte tab eller skade og følgeskader ved køb af varer i Skindhuset. Kontroller omhyggeligt varen før den tages i brug. Skind, læder og pels kommer fra levende dyr og fejl, huller, svage punkter vil forekomme. Skindhuet vil altid forsøge at sende den bedste vare. Findes der fejl ved en vare, må varen ikke tages i brug. Skind, læder og pels er fra levende dyr og der vil altid være fejl i. Ved snøre kan der forekomme ar i læderet der mindsker styrken. Test altid pleje, farve, rens på en usynlig sted.
Skind, læder og pels der bærer "OA" (Origin Assured - mark) mærket, er ensbetydende med at det kommer fra et land hvor dyrevelfærd reguleringer er til stede og kontroleret af landets regering.
 
Bemærk at skind kommer fra dyr der har levet, dvs fejl etc kan forekomme. Farve, udforming etc. kan variere fra skind til skind. Størrelserne på skindene er kun vejledende. Skind, læder og pels er specialprodukter, hvor der ofte kræves indgående viden om emnet, Skindhuset anbefaler at man søger viden om emnet før man køber. Skindhuset står altid klar til at besvare spørgsmål.
 
Code of Conduct/Corporate Social Responsibility
 • Børnearbejde accepteres ikke.
 • Den lokale lovgivning skal overholdes
 • Tvangsarbejde accepteres ikke.
 • Medarbejdere må ikke afstraffes fysisk, psykisk eller på nogen ydmygende måde.
 • Der lægges vægt på et sundt arbejdsmiljø og ordentlige faciliteter for ansatte.
 • Diskrimination accepteres ikke.
 • Arbejdstiden og løn skal overholde landets regler.
 • Skindhuset har ret til øjeblikket at afbryde samarbejdet med producenten, hvis regler brydes groft eller kritisable forhold ikke bliver bragt i orden indenfor en aftalt periode.
 • Dyrevelfær skal overholdes
 • Så vidt det er muligt skal skind stammer fra dyr, som alligevel indgår i en fødevareproduktion.
 • Skindhuset køber kun varer fra store leverandører, som har større resurser for at undgår dyremishandling og effektiv aflivning.
 • Skindhusets har begrænset resurser for at kontrollere ovenstående.
 • Transport af varer skal være så skånsom for miljøet som muligt.
Code of supplier conduct
Krav til vores leverandører:
ISO 14001 standarden, Disse krav omhandler udelukkende den forurening
 
Nikkel:
Vær opmærksom på, hvad der er nikkel i og hvor det skal bruges, da Skindhuset sælger varer med nikkel i og kan ikke tage ansvar for, hvad slutbrugeren bruger varerne til. Hvis varen siger, at den er nikkelfri, kan være at det underliggende metal indeholder nikkel, men overfladen afgiver ikke nikkel. Skindhuset giver ingen garanti at varen er 100% nikkelfri - Køb et testsæt på apoteket.

Sol og varme:
Skind, læder og pels skal holdes væk fra direkte sollys og varmekilder. Nogle skind, læder og pels kan være være behandlet så de kan modstå sol, men tag det ikke for givet. Skind, læder & pels er specialvarer og dertil er der knyttet en masse information, muligheder og faldgruber.
 
Knive/blade
Knive og blade bliver tit leveret mindre slebet. Dette er for at undgå at en rigtig slebet kniv mister "ægget" undertransport og indparkning.
 
Jern
Mange af vores produkter er lavet af jern og kan dermed ruste, nogle producenter lægger lidt olie på for at undgå at de ruster under transport. Rusten kommer tit fra kondens, når der sker hurtige ændringer i temperaturer opstår der kondens. Det har ingen betydning for varens kvalitet.
 
Force majeure
Hvis varen eller tjenesteydelsen ikke kan leveres ifølge aftalen pga. omstændigheder. der ligger uden for Skindhusets kontrol, som Skindhuset ikke med rimelighed kunne forudse ved aftalens indgåelse, er ethvert direkte eller indirekte tab, køberen eller tredjemand måtte lide, Skindhuset uvedkommende. Som omstændighed for ovennævnte regnes f.eks. arbejdsmarkedskonflikt, naturkatastrofe, krig, oprør, optøjer eller tilsvarende hændelse, beslaglæggelse, tvangsudskrivning, svigt af offentlige transportmidler samt internationale konflikter eller sanktioner.
Tolkning og tvister
Tvister vedrørende nærværende aftale, herunder men ikke begrænset til dens tilblivelse, tolkning, anvendelse eller deraf opståede retsforhold skal afgøres af Sø- og Handelsretten i København. Skindhuset forbeholder sig dog ret til, at inddrive tilgodehavender ved betalingspåkrav eller ved anlæggelse af søgsmål efter retsplejelovens almindelige regler herom.
 
Persondatapolitikken - Persondataforordningen (GDPR)
GDPR står for Genereal Data Protection Regulation og formålet med lovgivningen er at beskytte personoplysninger i EU og give borgerne mere kontrol over deres oplysninger. Èt sæt regler for alle virksomheder, betyder også mere lige vilkår for alle som driver forretning i EU.
Skindhuset foretager registreringen af oplysningerne med det formål at kunne behandle jeres ordre. Oplysningerne registreres hos Skindhuset og gemmes i 5 år.
Den dataansvarlige er Skindhuset A/S. Vi opbevarer og transmitterer ikke person- og ordreoplysningerne krypteret. Oplysninger afgivet til Skindhuset videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
I har ret til at gøre indsigelse mod registreringen. I har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om jer. Disse rettigheder har I efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Skindhuset via e-mail: info@skindhuset.dk.
Disse oplysninger bliver sendt i ukrypteret form til os og leveres i mailform.
Mailen bliver gemt i vores mailsystem, som er beskyttet af firewalls, men er ikke krypteret.
Al korrespondance mellem jer og os bliver gemt i mailsystemet og i databaser.
I har ikke mulighed for at logge jer ind på vores hjemmeside og få en kopi af ordrebekræftelsen. Men I kan dog til enhver tid få tilsendt betingelserne ved at henvende jer til os på mail til info@skindhuset.dk.
Vi optager samtaler i visse tilfælde for træning og udannelse af vores personale samt dokumentation af aftaler og vejledning. Du man altid skrive til dataansvarlig@skindhuset.dk for at få slettet din optagelse. Alle optagelser slettets efter 30 dage.
 
Der vil ikke blive sendt markedsføringsmateriale til vores kunder fra en tredje part.
For at du kan indgå aftale med os på skindhuset.dk, har vi brug for følgende oplysninger:                                               
 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte hos Skindhuset A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Cookies:
På hjemmesiden anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer - hvordan afhænger af din browser.
 
Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på hjemmesiden hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hjemmesiden.