Betingelser

 

Handelsbetingelser
Salgs- og leveringsbetingelser

Priser:

Fakturering sker i forhold til den på leveringsdagen gældende prisliste på hjemmesiden.
Alle vore priser er vist med og uden 25% moms, priserne er dagspriser.
Deres ordre vil blive gennemført hurtigst muligt. Der tages forbehold for udsolgte vare, prisændringer og fejl. Salg under kr. 50,- tillægges et gebyr på kr. 9,95,-. Ønsker De at modtage vores nyhedsbrev med info om trends, ideer, gode råd og tilbud kan dette gøres på hjemmesiden i høre side.
Fakturering sker i forhold til den på leveringsdagen gældende prisliste i forretning.

Ejendomsforbehold
I ethvert tilfælde, hvor der ydes nogen form for kredit, anses salg for sket med ejendomsforbehold således, at leverancen forbliver Skindhuset A/S´ ejendom indtil hele købesummen med tillæg af påløbne omkostninger er betalt.

Betaling:

 
De kan betale på 3 måder:
1) Med Dankort(0 DKK)/Visa/Dankort, VISA Electron, VISA DK, Mastercard DK ,  Mastercard, JCB. Data De sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Skindhuset eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Skindhuset. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
2) Bank overførelse, Danske bank. Varen sendes når det fulde beløb er modtaget på vores konto. De kan også sende en check. (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor) Gebyr (20 DKK).
3) Konto & offentlige instutioner, ikke uden forudgående aftale op til 30 dage netto. Offentlige instutioner har som udgangspunkt 30 dage netto. Husk EAN nr og CVR.

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.
 
Ved overskridelse af betalingsfristen beregnes 4% rente pr. 30 dage, dog min. kr. 25,00. Priserne er uden porto.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på hjemmesiden – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. 


Forsendelse:

 
Vi leverer overalt i verden. Du betaler de faktiske porto- eller fragtomkostninger. Bemærk at Post Danmark beregner volume af pakker, så vægten ikke kun er afgørende for pakkens pris. Se priser på www.post.dk . Varen bliver sendt 2-5 hverdage efter modtagelsen af ordren. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, hvilket medfører, at forsendelser til disse områder kan vare 2 dage. Der gives ikke fri fragt på nedstatte varer.

Normalt er fragtprisen mellem 38 og 70 kr i Danmark.

 
I ferier og helligdage bør påregnes nogle dages ekstra leveringstid.
 
I visse tilfælde finder vi en billigere måde at sende varen på, der vil så blive trukket et mindre beløb end det godkendte, dog kun køb over kr. 200,00. Vi leverer gerne til Færøerne, Grønland og udlandet, men der skal forventes en noget længere leveringstid, samt et tillægs-beløb til de øgede forsendelsesomkostninger. Uden for EU og Norge, sender vi uden MOMS, dog står der på ordre bekræftelsen at der er MOMS på. Portoen til udlandet er oftes dyrere end hjemmesiden oplyser, hvis dette er tilfælde kontakter vi kunden, eller bruger MOMSen som ikke betales af kunder uden for EU og Norge.
 
Ansvar for varer købt hos os overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Ansvaret overgår derfor fra os til kunden så snart pakken er afleveret til forsendelse. Er varen indleveret til reperation eller er varen købt eller når varen er stillet til rådighed for kunden på vores forretningssted/lager.
I tilfælde af at vi ikke er i stand til at levere på grund af kundens forhold, overgår risikoen for varen tillige til kunden, når underretning om det nævnte forhold er tilgået Skindhuset og varen er sat til kundens disposition.
 
Muligheder:
 
Volumentillæg Postpakker:
 
Hvis dimensionerne på en Postpakke overstiger ét eller flere af følgende mål, skal afsender betale et volumentillæg: Længde 100 cm, bredde 50 cm og højde 50 cm.
For postpakker i rulle- eller stangform betales volumentillæg, hvis diameter/højde overstiger 25 cm og længden 100 cm.
 
Find brev/pakke - TRACK & TRACE
 
Efterlysning / undersøgelse vedrørende brev eller pakke - ikke modtaget pakken?
 
Returservice:
 
Der ydes 14 dages fortrydelsesret ifl. Forbrugeraftaleloven på postordre til private. Dog ikke på tjenesteydelser, dagligvarer samt varer, der specielt skal tilpasses Dem fx. metervarer. Der gælder andre regler for handelskøb, se købeloven.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres
i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den, delvis tilbagelevering er ikke omfattet af loven. Porto og evt gebyr godtgøres ikke. Evt rabatter for det samlet køb vil også blive trukket tilbage. Rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter.
Når De fortryder købet tilbagebetales købesummen til Dem via bank overførelse, kreditkort, mobilepay, som fremsendes til den adresse vi har registreret i forbindelse med købet. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
 
 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
 4. får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved sende en e-mail til info@skindhuset.dk.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
 
 
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Venligst send en kopi af fakturaen samt dit konto nr. med når du benytter dig fortrydelsesretten.
 
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
 
Skindergade 6
1159 København K
Danmark
 
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Annullering skal ske inden pakken er blivet sendt fra os skriftlig, vi tilbagesender en bekræftelse når vi har modtaget annulleringen. Kommer denne bekræftelse ikke, har vi ikke modtaget din anmodning om anullering - ring da til os.
Venligst send en kopi af fakturaen samt dit konto nr. med når du benytter dig fortrydelsesretten.

Kontakt venligst Skindhuset for detaljer om betalings- og handelsbetingelser! Se mere på www.forbrug.dk .

Reklamationsret:
 
Når du handler på hjemmesiden har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
 
Skindergade 6
1159 København K
Danmark
 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Der tages forbehold for fejl, priser og udsolgt vare.
Ved overskridelse af betalingsfristen beregnes 2% rente pr. 30 dage, dog min. kr. 25,00. Priserne er uden porto.
 
Vi er ikke ansvarlig for driftstab, tidstab, avancetab, tabt arbejdsfortjeneste, andet indirekte tab eller skade og følgeskader ved køb af varer hos os. Kontroler omhyggeligt varen før den tages i brug. Skind, læder og pels kommer fra levende dyr og fejl, huller, svage punkter vil forkomme. Vi vil altid førsøge at sende den bedste vare. Findes der fejl ved en vare, må varen ikke tages i brug.

Code of Conduct/Corporate Social Responsibility
 
 • Den lokale lovgivning skal overholdes
 • Børnearbejde accepteres ikke.
 • Tvangsarbejde accepteres ikke.
 • Medarbejdere må ikke afstraffes fysisk, psykisk eller på nogen ydmygende måde.
 • Der lægges vægt på et sundt arbejdsmiljø og ordentlige faciliteter for ansatte.
 • Diskrimination accepteres ikke.
 • Arbejdstiden og løn skal overholde landets regler.
 • Skindhuset har ret til øjeblikket at afbryde samarbejdet med producenten, hvis regler brydes groft eller kritisable forhold ikke bliver bragt i orden indenfor en aftalt periode.
 • Dyrevelfær skal overholdes
 • Så vidt det er muligt skal skind stammer fra dyr, som alligevel indgår i en fødevareproduktion.
 • Skindhuset køber kun varer fra store leverandører, som har større resurser for at undgår dyremishandling og effektiv aflivning.
 • Skindhusets har begrænset resurser for at kontrollere ovenstående.
   
   
Code of supplier conduct

Krav til vores leverandører:
ISO 14001 standarden, Disse krav omhandler udelukkende den forurening

 

Nikkel
 

Vær opmærksom på hvad der er nikkel i og hvor det skal bruges, da Skindhuset sælger varer med nikkel i og kan ikke tage ansvar for hvad slutbrugeren bruger varerne til. Hvis varen siger at den er nikkelfri, kan være at det underliggende metal indeholder nikkel men overfladen afgiver ikke nikkel. Skindhuset giver ingen garanti at varen er 100% nikkelfri - Køb et testsæt på apoteket.

Sol og varme

Skind, læder, pels og pleje skal holdes væk fra direkte sollys og varme kilder. Skind, læder & pels er specialvarer og dertil er der knyttet en masse information, muligheder og faldgruber.

 

Force majeure

Hvis varen eller tjenesteydelsen ikke kan leveres ifølge aftalen pga. omstændigheder udenfor vores kontrol, som vi ikke med rimelighed kunne forudse ved aftalens indgåelse, er ethvert direkte eller indirekte tab køberen eller tredjemand måtte lide er os uvedkommende. Som omstændighed for ovennævnte regnes f.eks. arbejdsmarkedskonflikt, naturkatastrofe, krig, oprør, optøjer eller tilsvarende hændelse, beslaglæggelse, tvangsudskrivning, svigt af offentlige transportmidler samt internationale konflikter eller sanktioner.

Tolkning og tvister

Tvister vedrørende nærværende aftale, herunder men ikke begrænset til dens tilblivelse, tolkning, anvendelse eller deraf opståede retsforhold skal afgøres af Sø- og Handelsretten i København. Vi forbeholder sig dog ret til, at inddrive tilgodehavender ved betalingspåkrav eller ved anlæggelse af søgsmål efter retsplejelovens almindelige regler herom.

Persondatapolitikken

Vi foretager registreringen af oplysningerne med det formål at kunne behandle jeres ordre. Oplysningerne registreres hos os og gemmes i 5 år.

Den dataansvarlige er Peter Amdrup. Vi opbevarer og transmitterer ikke person- og ordreoplysningerne krypteret. Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

I har ret til at gøre indsigelse mod registreringen. I har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om jer. Disse rettigheder har I efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail: info@leatherfriends.dk.

Disse oplysninger bliver sendt i ukrypteret form til os og leveres i mailform.
Mailen bliver gemt i vores mailsystem, som er beskyttet af firewalls, men er ikke krypteret.

Al korrespondance mellem jer og os bliver gemt i mailsystemet og i databaser.

I har ikke mulighed for at logge jer ind på vores hjemmeside og få en kopi af ordrebekræftelsen. Men I kan dog til enhver tid få tilsendt betingelserne ved at henvende jer til os på mail til kundeservice@leatherfriends.dk.

Der vil ikke blive sendt markedsføringsmateriale til vores kunder fra en tredje part.

For at du kan indgå aftale med os på skindhuset.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
                                                              

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Direktøren og de ansatte hos os har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 

Cookies
På hjemmesiden anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
 
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
 
Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på hjemmesiden hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hjemmesiden.

 • Navn

 • Adresse

 • Telefonnummer

 • E-mail adresse

 

Persondataforordningen (GDPR)

GDPR står for Genereal Data Protection Regulation og formålet med lovgivningen er at beskytte personoplysninger i EU og give borgerne mere kontrol over deres oplysninger. Èt sæt regler for alle virksomheder, betyder også mere lige vilkår for alle som driver forretning i EU.


Cookies
På vores hjemmeside anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
 
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer - hvordan afhænger af din browser.
 
Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på leatherfriends.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere leatherfriends.dk.​

 

Læs mere om vores vores håndtering af persondata her.